3123 2366 hej@makershirt.dk

VERDENS GRØNNESTE OG MEST ANSVARLIGE TEKSTILTRYKKERI

– HVOR LANGT ER VI?

 

Vi vil gerne være det grønneste og mest ansvarlige tekstiltrykkeri i verden. Det er en lang og spændende proces. Gennem de sidste par år har vi søgt at blive klogere på hele tekstilindustrien. Netop det er vi ved at skrive en bog om. Du kan læse mere om det her.

Det helt store skridt er at vi bliver certificeret. I år har vi startet en proces med Vugge til Vugge. Vi har bedt dem hjælpe os med at lave en plan for, hvilke tiltag der skal til for, at vi kan blive GOTS certificerede. Det er et skridt på vejen mod en Cradle to Cradle certificering.

I dag har vi et partnerskab med Neutral, som producerer tekstiler med omtanke for mennesker og miljø. Deres tekstiler er GOTS, Fairtrade, EU Ecolabel, SA8000 og Oeko-Tex certificerede og er – så vidt vi ved – de mest certificerede på markedet. Det gør det muligt for os at tilbyde vores kunder et produkt, som er etisk forsvarligt både i forhold til produktion og miljøbelastning, og samtidig er af en kvalitet, som holder længe.

Fordi Neutrals tekstiler er GOTS certificerede, vil vi med en certificering af virksomheden kunne opretholde kæden af certificerede led, og derved kunne sælge et fuldt GOTS certificeret produkt. Det er spændende, og vi håber på at vide mere indenfor de næste få måneder.