Pakkeløsninger

Skal din virksomhed, organisation, parti, skole eller forening bruge tøj eller merchandise?

Standard ordre - Simple Feast

Simple Feast har været kunde igennem de sidste par år. De er som de fleste af vores kunder; de har et behov for at profilere sig selv og vælger igennem deres medarbejdere at skabe opmærksomhed om deres brand. De skaber et tilhørsforhold og af og til med forskellige budskaber.

Simple Feast skriver til os og får tilsendt en opsætning og et tilbud, de godkender. Vi starter dernæst produktionen, og så får de en kasse med de ting, de skal bruge.

Simple Feast har igennem tiden fået t-shirts, muleposer, sweatshirts og forklæder - alt sammen med tryk.


Pakket og sorteret - Bullitt

Bullitt er en af vores venner igennem flere år. Bullitt er nogle af de bedste til at lave flotte designs, der på den ene eller anden måde relaterer sig til deres cykler og brand. Når vi laver ting for dem, så foregår det meget som en helt almindelig ordre. Bullitt sender dog deres t-shirts til deres kunder via deres webshop. Derfor pre-pakker vi alle styles i poser lavet af genanvendt plast. Uden på alle poserne har vi sat en sticker, der viser, hvilket design og hvilken størrelse der er inden i posen.

Bullitt får primært leveret t-shirts fra os. Vi leverer kasser med åbne poser med stickers på, så det er nemt at gå til for Bullitt.


Webshopløsning On Demand - Sex og Samfund

Vi har flere kunder, som gerne vil tilbyde deres medlemmer, kunder, følgere og andre at kunne købe deres budskaber og designs på tekstiler. Det kan dog være bøvlet at skulle bestille mange styles hjem og selv stå for pakning, forsendelse og risiko. Vi har derfor gjort det nemt og enkelt og har skabt en løsning, hvor vi har ’tryk på lager’, så vi kan trykke én t-shirt, når den er solgt. På denne måde er vi også med til at sikre, at der ikke bliver produceret tekstiler, som ikke skal bruges. Vi trykker så at sige kun det, der er solgt.

Vi sender materialet i sorte poser af genanvendt plast og lægger postkort, sticker eller andet i efter aftale og ønske. Vi sender det, så det ligner, at det er Sex og Samfund, der er afsender.


Alle profileringsprodukter - People Like Us

PLS er en ny kunde hos Makershirt. De får lavet mere end blot deres tekstiler her. De ønsker, som os og mange andre af vores kunder at være grønnere i hverdagen. PLS ville gerne have lavet nye kuglepenne og ville i den sammenhæng gerne, at de blev produceret så grønt som muligt. Vi gik til opgaven og fandt frem til forskellige muligheder. Derefter fremlagde vi dem med de enkelte fordele og ulemper, vi så, og kom med vores anbefaling. Valget blev en kuglepen lavet af genbrugspap og bioplast.

Vi er altså tit på udkig efter grønnere produkter, der bruges i forbindelse med profilering. I vores sortiment har vi også nogle super seje kopper lavet af gamle engangskrus, bannere og stickers i PVC-frit materiale og paraplyer af genanvendt polyestertekstil (rPET).


Uddannelsesinstitution - Kastanievej Efterskole

Vi har flere efterskoler og universiteter som kunder. Ens for dem er, at de hvert år på de samme tidspunkter har brug for de samme ting. Her går vi ind og laver faste aftaler og er ekstra opmærksomme på, at vi får sat gang i produktionerne, så tekstilerne er klar til den pågældende begivenhed.

På Kastanievej Efterskole får alle elever en trøje med eget navn og en mulepose, den dag de starter. I november taler vi sammen igen og kommer på besøg på skolen. Vi sætter derefter gang i årets efterskoletrøje, som skal være klar inden jul, så eleverne har et minde, de kan bære i juleferien. Senere på året kommer nye elevers aften, og her får forældrene en mulepose med skolens logo med diverse materialer i.

Vi kommer på besøg på skolen for at få helt styr på alle detaljer om størrelser, grafik og farver, så der ikke opstår bøvl og en masse mails frem og tilbage. Senere på året kommer nye elevers aften, og her får de nye elever en mulepose med skolens logo og diverse materialer i.

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed. Det betyder at vi altid skaber produkter med omtanke for naturen og de mennesker der skaber produkterne. Vi går op i at merch ikke skal belaste verden unødigt, og søger at finde de bedste løsninger i vores industri.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Ved du allerede, hvad du skal bruge?
Få et uforpligtende tilbud - udfyld formularen herunder.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Beskriv venligst henvendelsen

Du kan også ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og løsninger.

Vi kan fanges på telefonen i følgende tidsrum:

Mandag - fredag 09.00 - 17.00

Det siger vores kunder om os

“Vi er tilbagevendende kunder, da vi altid oplever en fantastisk service, utrolig flotte produkter samt en fair pris. Varerne leveres altid til tiden.”

FOA
- Sophie Fanney Blauner

“Valgte primært Makershirt pga. deres grønne profil - og at produkterne så også er af virkelig god kvalitet er jo et perfekt match! Alle dem jeg var i kontakt med undervejs var venlige, rare og serviceminded.”

Tre Kast Mere
- René Poulsen

“Tusind tak for det meget flotte tøj og tasker der kom i dag. Det ser mega godt ud og en virkelig flot kvalitet. Klistermærkerne er også helt super. Vi skal afsted til Race for Oceans ved Vesterhavet på søndag i vores nye tøj, og mange tak for hurtig ekspedition.”

Greentel
- Ida Marie Tarp

“Makershirt er et mega fedt trykkeri og de efterskoletrøjer jeg fik lavet er virkelig lækre!”

BAUNEHØJ EFTERSKOLE
- Karla von der Lieth, Efterskole-elev

“Det har tidligere været en træls tjans for den lærer, der skulle stå for årstrøjer. I år var det en anderledes positiv oplevelse, hvor det hele blev ordnet hos os på en aften. Dialogen med Makershirt er nem, og vi har følt, at vi er blevet ført godt igennem processen.”

Kastanievej Efterskole
Karen Toftlund Krog

“Meget hurtig levering og rigtigt godt samarbejde om at finde frem til de rette T-shirts i den bedste kvalitet. Mange tak”

Amager Fælleds Venner
Anni B. Nielsen

“Makershirt har adskillige gange været OMBOLDs redning, når Hjemløselandsholdets spillertøj skulle trykkes i sidste øjeblik i pressede situationer. Uanset hvor besværlige ønsker vi har, står Makershirt altid klar med venlige råd og holdbare løsninger – som altid er af høj kvalitet.”

Ombold
Tea Sylvest

“Seje mennesker hele vejen rundt!”

Hey Darling
René Løkkegaard Jepsen

“Er super glad for både service og resultat. Makershirt har været meget hjælpsomme, så vi kunne finde den helt rigtige farve, som matcher vores brand. Kvaliteten af tryk og materialer er kanon. Kan varmt anbefales :)”

Borigo.dk
Søren Torp Petersen

“Vi har nu brugt Makershirt i lidt over 2 måneder. Jeg har intet andet end godt at sige om den behandling og produkter vi har modtaget. Selv når vi har ændringer i sidste sekund. 5/5!”

SHAPE A/S
Martin Gry Pedersen

“Kvaliteten på tøjet, vi har modtaget fra Makershirt, har altid været på det højeste niveau. Deres professionalisme er enestående, og de har altid været en fornøjelse at samarbejde med. Vi vil uden tvivl benytte os af deres service igen i fremtiden.”

Soundboks
Christopher Manion, Community Coordinator

“Vi - og alle, der så t-shirtene - var ovenud tilfredse med jeres store og effektive arbejde. Især i betragtning af den begrænsede tid og ordren i sidste øjeblik, så var det en sand fornøjelse at arbejde med jer!”

International Sports and Culture Association
Dominik Sandler, Project Coordinator

Erfaring siden 2009

2009

Vi leverer til hele landet

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed

Det betyder at vi altid skaber produkter med omtanke for naturen og de mennesker der skaber produkterne. Vi går op i at merch ikke skal belaste verden unødigt, og søger at finde de bedste løsninger i vores industri.

Kvalitet

Vi sælger dig ikke noget, vi ikke selv ville gå med. Vi går højt op i kvalitet af både tryk og tekstil

Klima

Vi ønsker at være en del af løsningen på tekstilindustriens store problemer

Kommunikation

Vi tror på transparens og god kommunikation hele vejen igennem købsprocessen

Kreativitet

Vi gør tingene anderledes. Vi er det unge friske pust i en gammel støvet branche

Klimavenligt tøj og merchandise

Alt det, vi trykker på, og alt det, vi trykker med, er valgt ud fra en ambition om at blive den grønneste og mest klimavenlige virksomhed inden for vores branche. Vi går med andre ord ikke på kompromis med valg af vores produkter, så når du får en produktpakke fra os, så kan du være 100 % sikker på, at ethvert produkt og materiale er valgt ud fra, at det har en klimavenlig profil.

Vi søger konstant de grønne løsninger

Alle medarbejdere i Makershirt har en stor nysgerrighed og lyst til at ville gøre tingene lidt bedre. Vi har aktivt valgt at arbejde efter FN’s Verdensmål og mener, at det er rigtig vigtigt, at vi alle sammen gør hvad vi kan og arbejder mod at skabe en bedre og mere fair verden.

Økologiske og ansvarlige tekstiler

Når vi taler tekstiler og tøj med tryk, så bruger vi produkter fra Neutral® til at trykke på. Neutral® producerer tekstiler med omtanke for mennesker og miljø. Neutral® har en række certificeringer, og er blandt andet OEKO-TEX certificeret, hvilket er en garanti for, at deres tøj er fri for skadelig kemi. Samtidig er bomulden økologisk dyrket uden miljøbelastende pesticider, og der er sikret anstændige arbejdsforhold både for medarbejderne i marken og på fabrikken, hvor tøjet produceres.

FN's 17 verdensmål

Hos Makershirt har vi stort fokus på Verdensmålene og vil gerne være med til at sikre den bæredygtige udvikling i verden.
Vi arbejder primært med Verdensmål nummer 12: Ansvarligt forbrug og produktion.