En Enkelt eller få t-shirts

Det muligt at få trykt sit design, logo, tekst eller billede på et enkelt eller få stykker tekstil. Det kan være på den medbragte yndlings t-shirt eller på et af de produkter vi fører. Du kan se mere om dem her: Produkter.

Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på design og priser. Har du meget specifikke ønsker er du også velkommen til at sende os en fil med dit print, til: hej@makershirt.dk

( *Ved digitalt print skal beregnes et døgns produktionstid. Læs mere om dette her )

Tryk af simpel tekst eller logo

Skal du bruge 2 t-shirts med dit nye firmanavn, eller 4 t-shirts til badmintonstævnet i weekenden? Vi kan trykke navne, spillernumre, logoer eller andre simple print, nemt og hurtigt, i Makershirt. Det kræver bare at du tænker over hvor stort det skal være, hvor det skal placeres og evt. hvilken skrifttype og farve det skal være.  Så hjælper vores dygtige grafiker dig når du kommerforbi. Nedenfor kan du se eksempler på priser.

Leder du efter noget andet?

Måske det er noget af dette:

 

T-shirtsSweatshirts – SportstøjForklæderMuleposerKopperStickers – Bannere – Roll Ups – Én enkelt t-shirt

 

Leder du efter noget helt andet? Vi kan skaffe det meste så tøv ikke med at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon: +45 31 23 23 66 eller ved at sende en mail til Lars: hej@makershirt. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor.

Vi glæder os altid til at høre fra dig.

Kontakt

Jo flere informationer du skriver, jo hurtigere kan vi sende dig et tilbud og en opsætning. Læs mere om hvilken information vi har brug for her

Udfyld formularen til højre og vi vender tilbage hurtigst muligt. Eller endnu bedre; send en mail til Lars på hej@makershirt.dk For at sende os en fil skal du enten linke til den i kontaktformularen (f.eks. Dropbox, eller Google Drive), eller sende den til os i en mail.

Den første times grafiske arbejde er gratis. Også selvom du ikke køber noget. Her kan vi hjælpe dig med at sætte filer op og tilpasse dit logo eller design. Vi starter aldrig på en opgave, før du har godkendt både opsætning og tilbud.

Har du brug for vejledning ift. valg af tekstiler, så sender vi dig gerne en pakke med forskellige styles, du kan prøve og mærke, så du er sikker på at få noget, du bliver glad for.