En Enkelt eller få t-shirts

Det muligt at få trykt sit design, logo, tekst eller billede på et enkelt eller få stykker tekstil. Det kan være på den medbragte yndlings t-shirt eller på et af de produkter vi fører. Du kan se mere om dem her: Produkter.

Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på design og priser. Har du meget specifikke ønsker er du også velkommen til at sende os en fil med dit print, til: hej@makershirt.dk

( *Ved digitalt print skal beregnes et døgns produktionstid. Læs mere om dette her )

Tryk af simpel tekst eller logo

Skal du bruge 2 t-shirts med dit nye firmanavn, eller 4 t-shirts til badmintonstævnet i weekenden? Vi kan trykke navne, spillernumre, logoer eller andre simple print, nemt og hurtigt, i Makershirt. Det kræver bare at du tænker over hvor stort det skal være, hvor det skal placeres og evt. hvilken skrifttype og farve det skal være.  Så hjælper vores dygtige grafiker dig når du kommerforbi. Nedenfor kan du se eksempler på priser.

Leder du efter noget andet?

Måske det er noget af dette:

 

T-shirtsSweatshirts – SportstøjForklæderMuleposerKopperStickers – BannereRoll Ups – Én enkelt t-shirt

 

Leder du efter noget helt andet? Vi kan skaffe det meste så tøv ikke med at kontakte os.

Det kan du gøre på telefon: +45 31 23 23 66 eller ved at sende en mail til Lars: lr@makershirt.dk

Vi glæder os altid til at høre fra dig.

TAG KONTAKT OG HØR NÆRMERE

Lars og resten at Makershirt teamet er klar til at hjælpe og har du brug for et hurtigt svar, så tøv ikke med at ringe og få en snak om hvilke muligheder der er og om vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.