En enkelt eller få t-shirts

Det muligt at få trykt sit design, logo, tekst eller billede på et enkelt eller få stykker tekstil. Det kan være på den medbragte yndlings t-shirt eller på et af de produkter vi fører. Du kan se mere om dem her: Produkter.

Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på design og priser. Har du meget specifikke ønsker er du også velkommen til at sende os en fil med dit print, til: hej@makershirt.dk

( *Ved digitalt print skal beregnes et døgns produktionstid. Læs mere om dette her )

Tryk af simpel tekst eller logo

 

Skal du bruge 2 t-shirts med dit nye firmanavn, eller 4 t-shirts til badmintonstævnet i weekenden? Vi kan trykke navne, spillernumre, logoer eller andre simple print, nemt og hurtigt, i Makershirt. Det kræver bare at du tænker over hvor stort det skal være, hvor det skal placeres og evt. hvilken skrifttype og farve det skal være.  Så hjælper vores dygtige grafiker dig når du kommerforbi. Nedenfor kan du se eksempler på priser.

Leder du efter noget andet?

Skal du bruge flere end 5stk, eller skal du have tryk på noget helt andet, så skriv til os på kontaktformularen nedenunder. Vi kan skaffe det meste.

Kontakt

Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Følger du vores bestillingsguide til højre, så har vi alle de informationer vi skal bruge for at lave et tilbud til dig. For at sende os en fil skal du enten linke til den (fx. dropbox), eller sende den til os i en mail.