3123 2366 hej@makershirt.dk

+KUNDER

 Vi er altid meget interreserede i at indgå i partnerskaber og lave særlige aftaler og pakkeløsninger til jeres virksomhed og organisation. Vi vil især gerne være med når et samarbejde kan være med til at styrke arbejdet med FN’s 17 Verdensmål.

For os er et partnerskab et samarbejde hvor alle kan få noget ud af det. Det vil sige at vi og den pågældende partner kan se en værdi i det, fordi vi rykker ved noget i verden. For os er samarbejde ikke at give rabat til gengæld for en reklame på en t-shirt. En sådan ordning ville gøre at t-shirten ville blive brugt mindre end ellers (på grund af reklamen) og det ville være et større arbejde for os at lave den. 

Du kan læse mere om vores tilgang og fokus på de 17 Verdensmål her.

Vi har en del kunder som kommer tilbage år efter år, måned efter måned, og disse kunder kalder vi for +kunder og dem laver vi nogle særlige aftaler med. Da vi ved at de kommer retur og får lavet genoptryk så ved vi også at vi kan regne med dem og det gør at vi kan give nogle fordele. Dem kan du læse mere om herunder.

 

  FORDELE VED AT VÆRE +KUNDE I MAKERSHIRT?

  • Fast rabat på alle tekstiler.
  • Fast rabat på alle tryk.
  • I får specialiseret hjælp til at få en god fortælling, om at tage et ansvarligt valg.
  • Vi kommer på besøg og sætter os ind i jeres specifikke behov.
  • I får en hurtigere levering.
  • Vi giver jer de bedste priser på ekspresslevering.

  Det tager lidt tid at få formaliseret de ting der skal til for at du kan komme ind som +kund i vores system. Derfor optager vi kun en ny +kunde om måneden. På denne måde sikrer vi at de ting vi lover også overholdes.
  Som +kunde forventer vi at du aftager minimum 500 tekstiler om året.

  Ønsker du at få din virksomhed som +kunde hos os i Makershirt så skriv til Maria på maria@makershirt.dk. og så sætter hun dig på listen og påbegynder dialogen.