Vores vision, vores værdier og vores hold

Vi søger de bedste løsninger i branchen til gavn for dig og miljøet - og går målrettet efter at blive det grønneste og mest ansvarlige tekstiltrykkeri i verden

Et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed. Det betyder, at vi er dem, der sætter spørgsmålstegn ved status quo og søger de bedste løsninger i vores branche. Vi har en holdning til kvaliteten af de ting, vi producerer for dig. Personligheden kommer til udtryk i vores måde at drive virksomhed på. Vi synes, det skal være sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde. Vi har en uformel omgangstone, og hos os er det dem, der gør noget, der bestemmer. Vi værdsætter kreativitet og opfindsomhed og giver plads til, at udfordringer kan løses på flere måder.

Vi guider og vejleder dig til de rigtige valg

Vi er meget opmærksomme på at skabe tryghed for dig. Vi ved godt, at alle ikke nørder tekstiler og tryk, som vi gør. Derfor bruger vi tid på at forstå den enkelte opgave og dit behov. Vi hjælper gerne i designprocessen, så du ikke bare får et produkt, men et produkt du bliver glad for. Vi gør meget ud af at holde dig orienteret gennem hele processen. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine t-shirts kommer til tiden, eller om dit logo har den rigtige farve.

Vi går efter at blive det grønneste og mest ansvarlige tekstiltrykkeri i verden

Vi vil være det grønneste og mest ansvarlige tekstiltrykkeri i verden. Vi er nysgerrige og har en ambition om hele tiden at ville gøre tingene bedre. FN’s Verdensmål er vores pejlemærker, og vi mener, at det er essentielt at arbejde mod en bedre og mere fair verden for alle. Hos Makershirt har vi især et fokus på Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion. Vi er derfor også en del af Tekstilrevolutionen, som er en platform for ansvarlig tekstilproduktion og tekstiliværksætteri. Vi laver ikke en grøn omstilling for at sælge t-shirts, vi sælger t-shirts, så vi kan lave en grøn omstilling.

Vores værdier

Vi har en holdning til de produkter vi sælger, og til måden, de er produceret på.

Kvalitet - Vi står inde for de produkter, vi sælger. Derfor har vi fravalgt flere tekstiler på markedet, fordi de er for ringe. Det samme gælder det tryk, der skal på. Det skal se ordentligt ud, føles lækkert og så skal det ikke gå i stykker første gang, man hiver trøjen over hovedet.

En af de helt store udfordringer i tekstilindustrien er, at mange tekstiler er i så lav kvalitet, at de ikke kan genanvendes. I vores optik er der ikke noget, der hedder en "engangs-t-shirt". Klimaaftrykket er det samme om trøjen bliver brugt en eller 40 gange. Derfor anbefaler vi altid, at man som forening, firma eller organisation vælger at lave en t-shirt som man også forventer, at folk har lyst til at bruge efter et eventuelt event.

Når du kontakter os, vil vi præsentere dig for forskellige valg i forhold til tekstiler, og automatik vælge den type af tryk, der til opgaven giver det bedste resultat. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en snak og mærke og se de forskellige muligheder.

Klima - Vi ønsker at være en del af løsningen i tekstilindustrien, og ikke blot være endnu et af de firmaer, der lukker øjnene for, at tekstilindustrien er en af de mest skadelige industrier i verden.

Vores fokus her er at være med til at udbrede viden om tekstilindustrien. Vi har blandt andet startet en blog, der skal gøre det lettere for høj som lav at forstå, hvad der er op og ned i tekstilverdenen. Derudover sender vi med alle ordre en fortælling om den pågældende ordre. Her regner vi tekstilernes vand og CO2 forbrug om til andre varer, og fortæller om oprindelsesland og andre detaljer.

Der er lang vej til fundamentale og skelsættende forandringer af købstendenser. Vi tror ikke på, at de store tekstilmastodonter i verden ændrer adfærd, før forbrugerne begynder at efterspørge bedre og mere etisk producerede varer. Derfor er vores fokus at sende information ud i verden og ændre verden til det bedre - én økologisk og forsvarligt produceret t-shirt ad gangen.

Kommunikation - Så længe der er kommunikation, så kan tingene løses. Vi tror på transparens, og har det både som en værdi internt og eksternt. Vi kan ikke undgå, at der sker fejl, men vi kan fortælle om det, når det er sket, sådan at man som kunde ved, hvad der sker. Vi forsøger ikke at skjule fejltryk inde midt i bunken, men lægger dem øverst med en forklaring om, hvad fejlen er på den pågældende trøje. På denne måde er man som kunde altid sikker på, at der ikke gemmer sig trælse overraskelser i en ordre fra os.

Vi arbejder meget ud fra vores mavefornemmelse. Står man og producerer en opgave og synes for eksempel, at trykket ikke sidder perfekt, så er det vigtigt, at man reagerer på det, og ringer til kunden og tager en snak om eventuelle ændringer. I sidste ende er det vores mål at sende produkter af sted som folk bliver glade for.

Internt kommunikerer vi også alt. Det er med til at sikre, at informationer ikke går tabt og videre, er det med til, at vores kunder altid får deres ting til tiden.

Kreativitet - I Makershirt er der plads til at udforske det skæve og det kreative. Alle skal være med til at finde på og være med til at udvikle Makershirt i en spændende retning. Strukturen er meget flad, og det er dem der gør noget, der bestemmer. Ud over at der på vores kontor/værksted er plads til, at medarbejderne er kreative og problemløsende, laver skøre projekter og prøver ting af, vil vi også sprede kreativiteten uden for vores værksted.

Det gør vi blandt andet ved at afholde workshops. Her går det ud på, at man med saks klipper sine egne designs i gamle trykfolier og efterfølgende får det trykt på en trøje. Vi har også lavet flere samarbejder med forskellige designere og folk med skæve ideer. Det er ikke noget man tjener penge på, men det er sjovt og det udvider vores netværk.

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed. Det betyder at vi altid skaber produkter med omtanke for naturen og de mennesker der skaber produkterne. Vi går op i at merch ikke skal belaste verden unødigt, og søger at finde de bedste løsninger i vores industri.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Ved du allerede, hvad du skal bruge?
Få et uforpligtende tilbud - udfyld formularen herunder.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Beskriv venligst henvendelsen

Du kan også ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og løsninger.

Vi kan fanges på telefonen i følgende tidsrum:

Mandag - fredag 09.00 - 17.00

Det siger vores kunder om os

“Vi er tilbagevendende kunder, da vi altid oplever en fantastisk service, utrolig flotte produkter samt en fair pris. Varerne leveres altid til tiden.”

FOA
- Sophie Fanney Blauner

“Valgte primært Makershirt pga. deres grønne profil - og at produkterne så også er af virkelig god kvalitet er jo et perfekt match! Alle dem jeg var i kontakt med undervejs var venlige, rare og serviceminded.”

Tre Kast Mere
- René Poulsen

“Tusind tak for det meget flotte tøj og tasker der kom i dag. Det ser mega godt ud og en virkelig flot kvalitet. Klistermærkerne er også helt super. Vi skal afsted til Race for Oceans ved Vesterhavet på søndag i vores nye tøj, og mange tak for hurtig ekspedition.”

Greentel
- Ida Marie Tarp

“Makershirt er et mega fedt trykkeri og de efterskoletrøjer jeg fik lavet er virkelig lækre!”

BAUNEHØJ EFTERSKOLE
- Karla von der Lieth, Efterskole-elev

“Det har tidligere været en træls tjans for den lærer, der skulle stå for årstrøjer. I år var det en anderledes positiv oplevelse, hvor det hele blev ordnet hos os på en aften. Dialogen med Makershirt er nem, og vi har følt, at vi er blevet ført godt igennem processen.”

Kastanievej Efterskole
Karen Toftlund Krog

“Meget hurtig levering og rigtigt godt samarbejde om at finde frem til de rette T-shirts i den bedste kvalitet. Mange tak”

Amager Fælleds Venner
Anni B. Nielsen

“Makershirt har adskillige gange været OMBOLDs redning, når Hjemløselandsholdets spillertøj skulle trykkes i sidste øjeblik i pressede situationer. Uanset hvor besværlige ønsker vi har, står Makershirt altid klar med venlige råd og holdbare løsninger – som altid er af høj kvalitet.”

Ombold
Tea Sylvest

“Seje mennesker hele vejen rundt!”

Hey Darling
René Løkkegaard Jepsen

“Er super glad for både service og resultat. Makershirt har været meget hjælpsomme, så vi kunne finde den helt rigtige farve, som matcher vores brand. Kvaliteten af tryk og materialer er kanon. Kan varmt anbefales :)”

Borigo.dk
Søren Torp Petersen

“Vi har nu brugt Makershirt i lidt over 2 måneder. Jeg har intet andet end godt at sige om den behandling og produkter vi har modtaget. Selv når vi har ændringer i sidste sekund. 5/5!”

SHAPE A/S
Martin Gry Pedersen

“Kvaliteten på tøjet, vi har modtaget fra Makershirt, har altid været på det højeste niveau. Deres professionalisme er enestående, og de har altid været en fornøjelse at samarbejde med. Vi vil uden tvivl benytte os af deres service igen i fremtiden.”

Soundboks
Christopher Manion, Community Coordinator

“Vi - og alle, der så t-shirtene - var ovenud tilfredse med jeres store og effektive arbejde. Især i betragtning af den begrænsede tid og ordren i sidste øjeblik, så var det en sand fornøjelse at arbejde med jer!”

International Sports and Culture Association
Dominik Sandler, Project Coordinator

Vi leverer til hele landet

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed

Det betyder at vi altid skaber produkter med omtanke for naturen og de mennesker der skaber produkterne. Vi går op i at merch ikke skal belaste verden unødigt, og søger at finde de bedste løsninger i vores industri.

Kvalitet

Vi sælger dig ikke noget, vi ikke selv ville gå med. Vi går højt op i kvalitet af både tryk og tekstil

Klima

Vi ønsker at være en del af løsningen på tekstilindustriens store problemer

Kommunikation

Vi tror på transparens og god kommunikation hele vejen igennem købsprocessen

Kreativitet

Vi gør tingene anderledes. Vi er det unge friske pust i en gammel støvet branche

Holdet bag Makershirt

Esben H. Licht
Grøn tekstiliværksætter og CEO

Esben har en vision om at ændre måden tekstiler ukritisk forbruges på. Derfor har han skrevet bogen "Vores Tøj - Verdens Ressourcer" om alt det, der er galt med tekstilindustrien, og hvilke lette løsninger der er som forbruger i forhold til at ændre adfærd og hjælpe verden i en anden og bedre retning. Esben er også medstifter af den tekstilpolitiske tænketank - Tekstilrevolutionen.

Esben står med det overordnede ansvar og skaber de rammer, der er med til at gøre Makershirt til et hyggeligt sted at arbejde.

Lars Rosenmejer
Customer Relations

Lars er Makershirts salgsmæssige fyrtårn. Lige meget hvordan man forsøger at kontakte Makershirt, er Lars ikke til at komme udenom. Med en tidligere karriere hos YourLocal, der bekæmper madspild, og Altivisten, der kæmper for en bæredygtig verden, er Lars også en af Makershirts grønne krigere.

Maria D. Galsgaard
Strategisk og digital projektleder

Maria har det generelle overblik over hele biksen, hun står for at alt hænger sammen, og at nogle holder tråd i alle Makershirts udviklingsprojekter. Samtidig er hun den tekniske it-afdeling, der har ansvaret for web og andre systemer, der er behov for i Makershirt.

Iben Lund Gravesen
Kommunikationsansvarlig

Iben er vores Content Manager og står for al ekstern kommunikation. I tæt samarbejde med vores kunder graver hun de gode fortællinger frem, og går ivrigt til tasterne for at følge vores leverancer helt til dørs med en god kundehistorie. Videre er det Iben, der er hovedarkitekt og forfatter på vores nyhedsbrev, hvor der præsenteres interessante kundecases og fremhæver de nye og mest ansvarlige produkter i vores sortiment.

Klaus Lundstrøm
Produktionsansvarlig

Klaus aka Åretsmedarbejder 2016 er Makershirts Produktionsansvarlige. Klaus har en uddannelse som produktionsteknolog og står for, at alle ordrer produceres til tiden og at alle produkter lever op til standarden. Klaus er derudover maskinansvarlig og har styr på hele parken af maskiner.

Solgunn Slåtto
CFO

Solgunn er Makershirts økonomiske nerve. Faktura, EAN-nummer, kreditnota, løn, bogføring, overskud, bundlinje, indberetning, budget med mere er alt det, hun har styr på. Solgunn er fra Norge og har et humør og en energi som ingen anden talknuser. I Makershirt kan det være en hård opgave at være det økonomiske geni, da tal ikke er det, vi går mest op i.

Thea Thomsen
Shirt Maker og Workshop Lead

Thea sørger for, at der er helt styr på ting når der skal afholdes en workshop. Hun hjælper når der skal være flot og rent i Makershirt. Hun har styr på lager og hjælper med at arkivere tryk og t-shirts, så vi kan finde rundt i alle materialer. Thea har efterhånden også virkelig godt styr på tryk og trykker løs når det er det der er behov for hjælp til.

Thea har været i Makershirt for evigt, helt siden hun startede som ungarbejder for mange år siden.

 

Esben Galsgaard
Shirt Maker og Workshop afholder

Esben G er Makershirts arbejdshest når der virkelig er gang i biksen. Han Trykker så hans lange hår står bagover. Esben Elsker dog allermest at tage ud i landet og afholde DIY Workshops med både store og små. Han stiller op med trykkermaskiner og hele workshop kit’et hvor det skal være.

 

FN's 17 verdensmål

Hos Makershirt har vi stort fokus på Verdensmålene og vil gerne være med til at sikre den bæredygtige udvikling i verden.
Vi arbejder primært med Verdensmål nummer 12: Ansvarligt forbrug og produktion.