3123 2366 hej@makershirt.dk

OM OS

 

 

VORES VIRKSOMHED

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed. Det betyder, at vi er dem, der sætter spørgsmålstegn ved status quo og søger de bedste løsninger i vores branche. Vi har en holdning til kvaliteten af de ting, vi producerer for dig. Personligheden kommer til udtryk i vores måde at drive virksomhed på. Vi synes, det skal være sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde. Vi har en uformel omgangstone, og hos os er det dem, der gør noget, der bestemmer. Vi værdsætter kreativitet og opfindsomhed og giver plads til, at udfordringer kan løses på flere måder.

 

VORES MINDSET

Vi er meget opmærksomme på at skabe tryghed for dig. Vi ved godt, at alle ikke nørder tekstiler og tryk, som vi gør. Derfor bruger vi tid på at forstå den enkelte opgave og behov. Vi hjælper gerne i designprocessen, så du ikke bare får et produkt, men et produkt du bliver glad for. Vi gør meget ud af at holde dig orienteret gennem hele processen. På den måde behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine t-shirts kommer til tiden, eller om dit logo har den rigtige farve.

VORES VISION

Vi vil være det grønneste og mest ansvarlige tekstiltrykkeri i verden. Vi er nysgerrige og har en ambition om hele tiden at ville gøre tingene bedre. FNs Verdensmål er vores pejlemærker, og vi mener, at det er essentielt at arbejde mod en bedre og mere fair verden for alle. Hos Makershirt har vi især et fokus på Verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion. Vi er derfor også en del af Tekstilrevolutionen; en platform for ansvarlig tekstilproduktion og tekstiliværksætteri. Vi laver ikke en grøn omstilling for at sælge t-shirts, vi sælger t-shirts, så vi kan lave en grøn omstilling. 

Holdet bag

Esben H. Licht

Esben H. Licht

Grøn tekstiliværksætter og CEO

Esben har en vision om at ændre måden tekstiler ukritisk forbruges på. Derfor er han ved at skrive en bog, om alt det der er galt med tekstilindustrien, og hvilke lette løsninger der er som forbruger i forhold til at ændre adfærd og hjælpe verden i en anden og bedre retning.

Esben står med det overordnede ansvar og skaber de rammer, der er med til at gøre Makershirt til et hyggeligt sted at arbejde.

Mail: sbn@makershirt.com

Maria D. Galsgaard

Maria D. Galsgaard

Strategisk og digital projektleder

Maria har det generelle overblik over hele biksen, hun står for alt hænger sammen, og at nogen holder tråd i alle Makershirts  udviklingsprojekter. Samtidig er hun den tekniske IT-afdelign, der har ansvaret for web og andre systemer, der er behov for i Makershirt.

Mail: mg@makershirt.com

Lars Rosenmejer

Lars Rosenmejer

Customer Relations

Lars er Makershirts salgsmæssige fyrtårn. Lige meget hvordan man forsøger at kontakte Makershirt, er Lars ikke til at komme udenom. Med en tidligere karriere hos YourLocal, der bekæmper madspild, og Altivisten, der kæmper for en bæredygtig verden, er Lars også en af Makershirts grønne krigere.

Mail: lr@makershirt.com

Klaus Lundstrøm

Klaus Lundstrøm

Produktionsansvarlig

Klaus aka Åretsmedarbejder 2016 er Makershirts Produktionsansvarlige. Klaus har en uddannelse som produktionsteknolog og står for, at alle ordre produceres til tiden og, at alle produkter lever op til standarden. Klaus er derudover maskinansvarlig og har styr på hele parken af maskiner.

Mail: kl@makershirt.com

Solgunn Slåtto

Solgunn Slåtto

CFO

Solgunn er Makershirts økonomiske nerve. Faktura, EAN-nummer, kreditnota, løn, bogføring, overskud, bundlinje, indberetning, budget med mere er alt det, hun har styr på. Solgunn er fra Norge og har et humør og en energi som ingen anden talknuser. I Makershirt kan det være en hård opgave at være det økonomiske geni, da tal ikke ægte er det, vi går op i.

Mail: ss@makershirt.com

Emil Schultz

Emil Schultz

Graphic Lead

Emil er en af Makershirts ældste medarbejdere, og har været med siden “den gang” hvor kommunikationen imellem salg og produktion foregik på papir. Emil har taget hele to grafisk uddannelser siden han startede og er derfor i dag trådt ind i rollen som vores grafikker der sikrer at vi og vores kunder tager sig så godt ud som muligt.

Mail: emil@makershirt.dk

Johanne Ernst

Johanne Ernst

Ungarbejder

Johanne sørger for at der er flot og rent i Makershirt. Hun har styr på lager og hjælper med at arkiverer tryk og t-shirts, så vi kan finde rundt i alle materialer.

Mikkel Askov

Mikkel Askov

Shirt Maker

Mikkel er Makershirts bedste trykker og muligvis den bedste til t-shirt tryk i landet. Alle går til Mikkel for at få hans råd om den helt rigtige placering af tryk. Mikkel er her når det brænder på i trykken, eller han lige har brug for en hyggesludder og en kop kaffe med havremælk.

Mail: mikkel@makershirt.dk

Vores værdier

Vi har en holdning til de produkter vi sælger, og til måden de er produceret på.

_______________

Kvalitet

Vi står vi inde for de produkter, vi sælger. Derfor har fravalgt flere tekstiler på markedet, fordi de er for ringe. Det samme gælder det tryk, der skal på. Det skal se ordentligt ud, føles lækkert og så skal det ikke gå i stykker første gang man hiver trøjen over hovedet.

En af de helt store udfordringer i tekstilindustrien er, at mange tekstiler er i så lav kvalitet, at de ikke kan genanvendes. I vores optik er der ikke noget der hedder en “engangs-t-shirt”. Klimaaftrykket er det samme om trøjen bliver brugt en eller 40 gange. Derfor anbefaler vi altid at man som forening, firma eller organisation vælger at lave en t-shirt som man også forventer at folk har lyst til at bruge efter et evt. event.

I din kontakt med os, vil vi præsentere dig for forskellige valg i forhold til tekstiler, og automatik vælge den type af tryk der til opgaven giver det bedste resultat. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en snak, og mærke og se de forskellige muligheder.

 

 

Klima

Vi ønsker at være en del af løsningen i tekstilindustrien, og ikke blot være endnu et af de firmaer, der lukker øjnene for at tekstilindustrien er en af de mest skadelige i verden.

Vores fokus her er at være med til at udbrede viden omkring tekstilindustrien. Vi har blandt andet startet en blog, der skal gøre det lettere for høj som lav, at forstå hvad der er op og ned i tekstilverdenen. Videre sender vi med alle ordre en fortælling om den pågældende ordre. Her regner vi tekstilernes vand og CO2 forbrug om til andre varer, og fortæller om oprindelsesland og andre detaljer.

Der er lang vej til fundamentale og skelsættende forandringer af købstendenser. Vi tror ikke på, at de store tekstilmastodonter i verden ændrer adfærd før forbrugerne begynder at efterspørge bedre og mere etisk producerede varer. Derfor er vores fokus at sende information ud i verden og ændre verden til det bedre – én økologisk og forsvarligt produceret t-shirt af gangen.

Kommunikation

Så længe at der er kommunikation så kan tingene løses. Vi tror på transparens, og har det både som en værdi internt og eksternt. Vi kan ikke undgå at der sker fejl, men vi kan fortælle om det når det er sket, sådan at man som kunde ved hvad der sker. Vi forsøger ikke at skjule fejltryk inde midt i bunken, men lægger dem øverst med en forklaring om hvad fejlen er på den pågældende trøje. På denne måde er man som kunde altid sikker på at der ikke gemmer sig træls overraskelser i en ordre fra os.

Vi arbejder meget ud fra vores mavefornemmelse. Står man og producerer en opgave og synes for eksempel, at trykket ikke sidder perfekt, så er det vigtigt at man reagerer på det, og ringer til kunden og tager en snak om eventuelle ændringer. I sidste ende er det vores mål, at sende produkter afsted som folk bliver glade for.

Internt kommunikerer vi også alt, dette er med til at sikre at informationer ikke går tabt, videre er det med til at vores kunder altid får deres ting til tiden.

Kreativitet

I Makershirt er der plads til at udforske det skæve og det kreative. Alle skal være med til at finde på og være med til at udvikle Makershirt i en spændende retning. Strukturen er meget flad og det er dem der gør noget der bestemmer. Ud over at der på vores kontor/værksted er plads til at medarbejderne er kreative, og problemløsende, laver skøre projekter og prøver ting af, vil vi også sprede kreativiteten udenfor vores værksted.

Det gør vi blandt andet ved at afholde Makershirt workshops. Her går det ud på at man med saks klipper sine egne designs i gamle trykfolier og efterfølgende får det trykt på en trøje. Vi har også lavet flere samarbejder med forskellige designere og folk med skæve ideer. Det er ikke noget man tjener penge på, men det er sjovt og det udvider vores netværk.

KLAR TIL AT BESTILLE?

Hvis du er kar til at sende os din bestilling, så tjek vores bestillingsguide, som sikrer, at vi modtager alle nødvendige oplysninger om din ordre. Derudover sidder vi klar til at hjælpe, så tøv ikke med at ringe og få en snak om dine muligheder, og om vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.