3123 2366 hej@makershirt.dk

Persondatapolitik

Opdateret 23. maj 2018

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Vi indsamler og behandler kun personoplysninger om dig og dine kollegaer for at kunne udføre og opfylde vores aftale med dig/jer.

Vi indsamler følgende personoplysninger:

  • Virksomheden eller organisationens navn, adresse, e-mail, telefonnummer, cvr-nummer og evt. EAN-nummer
  • Relevante oplysninger for at kunne komme i kontakt med dig (navn, stillingsbetegnelse, e-mail og telefonnummer)

Vi indsamler kun personoplysninger, du selv giver os adgang til, eller som ligger frit tilgængeligt på internettet, fx et telefonnummer hvis vi ikke har fået det og skal i hurtig kontakt med dig.

Hvilke kundedata gemmer vi?

Vi gemmer e-mailkorrespondancer og filer du har tilsendt os i forbindelse med vores opgaveløsning, for bedst at kunne hjælpe dig med en ny opgave i fremtiden, hvis det skulle blive aktuelt. Vi sletter automatisk e-mailkorrespondancer efter 26 måneder.

Vi opretter den opgave du giver os i projektstyringsprogrammet Trello. De persondataoplysninger som vi skriver ind i Trello, slettes 2 måneder efter opgaven er afslutettet.

Kundedokumenter, er samlet i separate kundemapper, og opbevares i cloud-løsningen Google Drive – Her står kun virksomhedens navn. Hverken dit navn, telefonnummer eller mail kan findes her.

Du kan altid anmode om at få oplysningerne slettet (læs mere under ‘hvordan får jeg slettet min data’).

Hvordan bruger vi personoplysninger?

Personoplysninger anvendes udelukkende til at kunne løse den opgave vi er bestilt til. For at kunne løse de opgaver vi får, bruger vi en række underleverandører, fx til hosting af e-mail.

Den opdaterede lister over underleverandører findes nedenfor, med link til hvordan de som databehandler, håndterer personoplysninger på vegne af Makershirt.

Hvordan kan jeg få indsigt i de personoplysninger I har?

Du kan til enhver tid, få oplyst hvilke personoplysninger og kundedata vi har liggende på dig og din virksomhed eller organisation. Du kan blot skrive til hej@makershirt.dk, så sender vi dig det fulde overblik.

Hvordan får jeg slettet mine data?

Såfremt du ønsker at vi sletter personoplysninger og kundedata, kan du kontakte os på hej@makershirt.dk. Så sørger vi for at det bliver slettet og giver dig besked.

Skulle du mod forventning være utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, vil vi meget gerne høre fra dig og ellers har du mulighed for at klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200, e-mail: dt@datatilsynet.dk. Læs mere på www.datatilsynet.dk

Hvem er ansvarlig for mine persondata?

Dataansvarlig er Maria Galsgaard

Makershirt IVS
Esromgade 15, st, 1001
2200 København N
CVR-nr. 32239027
Tlf. +45 31 23 23 66
hej@makershirt.dk

 

Underleverandører

Klik på linket for hver af underleverandørerne for at læse hvordan de behandler persondata som databehandler (Data Processor Agreement).