PARTNERSKABER

Vi er altid meget interreserede i at indgå i partnerskaber og lave særlige aftaler og pakkeløsninger til jeres virksomhed og organisation. Vi vil især gerne være med når et samarbejde kan være med til at styrke arbejdet med FN’s 17 Verdensmål.

For os er et partnerskab et samarbejde hvor alle kan få noget ud af det og se at deres projekter kan få gavn af det. Det kunne for eksempel være kunstnere, der gerne vil have trykt deres kunst på t-shirts og indgå en form for on-demand program eller vi kunne holde et oplæg om tekstilindustrien på dit event. For os er samarbejde ikke at give rabat til gengæld for en reklame på en t-shirt. En sådan ordning ville gøre at t-shirten ville blive brugt mindre end ellers (på grund af reklamen) og det ville være et større arbejde for os at lave den. 

Du kan læse mere om vores tilgang og fokus på de 17 Verdensmål her.

 

HVORFOR ET PARTNERSKAB MED OS I MAKERSHIRT?

  •  I får hjælp til at få en god fortælling, om at tager et ansvarligt valg hvis i køber et af vores mere ansvarlige produkter.
  • Det bliver lettere for dig at bestille tekstiler med tryk, når vi tager snakken direkte med din grafiker eller får vores egen grafiker til at lave de rigtige filer til jer.
  • Vi kommer meget gerne på besøg og sætter os ind i jeres specifikke behov.
  • I kan få jeres egen tekstilwebshop som vi håndtere.

NOGLE AF VORES NUVÆRENDE PARTNERSKABER

EFTERSKOLER & HØJSKOLER

 

GRIBSKOV OG KASTANIEVEJEN

“Citat”

Læs mere om vores produktpakke til Efterskoler og Højskoler her

SAMARBEJDSPARTNERE

Samarbejdsaftaler er vigtige for os. Vi tror på, at det er i fællesskab vi virkelig kan ændre på tingene og skabe bedre produkter som kan gøre en forskel. Herunder kan du læse om de samarbejder vi har. 

NEUTRAL

 

Vi vil gerne skabe gennemsigtighed for tekstilindustriens påvirkning af miljøet og de mennesker der bor i produktionsområderne. Vi har derfor indgået et samarbejde med det danske mærke Neutral®, som indtænker ansvarlighed omkring deres produkter igennem hele deres supply chain. Det indebærer eksempelvis, at bomulden er økologisk dyrket uden miljøbelastende pesticider. Neutral® er blandt andet certificeret med OEKO-TEX 100, der er en garanti for, at tøjet er fri for skadelig kemi. Derudover modtager bønderne en fair pris for bomulden, fabriksarbejderne arbejder under ordentlige arbejdsforhold samt at energien til produktionen kommer fra vindkraft. 

 

Neutral logo

NORDISK MINISTERRÅD

Makershirt som en del af tekstilrevolutionen samarbejder med Nordisk Ministerråd om at sætte problemerne med tekstilindustrien på dagsordenen. 

Debat om verdensmål nr. 12, ansvarligt forbrug og produktion. på folkemødet på bornholm i juni 2019.

Et ønske om at finde bedre løsninger

KLS-PurePrint

Et fælles mål om at kunne producere mere ansvarligt

De gør det bedst når det gælder tryk på papir og embalage, derfor bruger vi dem hvis du bestiller noget hos os som de er bedre til

Vi går sammen op i verdensmålene og vil gerne gøre vores for at verdensmålene får mere opmærksomhed. Derfor levere vi t-shirts til deres webshop hvor du også kan købe verdensmåls tærninger, plakater mm.