Cookie- og persondatapolitik

Information om sidens cookies og persondatapolitik

Ved at benytte og navigere rundt på denne hjemmeside, https://www.makershirt.dk, accepterer du både vores brug af cookies og vores persondatapolitik. Du kan læse mere om vores cookie- og persondatapolitik nedenfor.

Denne hjemmeside, https://www.makershirt.dk, er ejet af:

Sidens cookiepolitik

  1. Beskrivelse af en cookie.
    1. Betegnelsen cookie benyttes om en lille datafil, som vores hjemmeside gemmer på din computer med det formål at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg på https://www.makershirt.dk og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.
  2. Sådan kan du afvise og/eller slette cookies
    1. Afvisning af cookies
      1. Du kan altid afvise de cookies en hjemmeside ønsker at placere på din computer. Dette gøres ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder de konkrete indstillinger afhænger af, hvilken browser du anvender. Vær dog i den forbindelse opmærksom på, at hvis du vælger at slette/afvise cookies, er der mange funktioner og services, du ikke vil kunne bruge på hjemmesiden, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager, hvilket sker via de cookies hjemmesiden placerer på din computer.
    1. Sletning af cookies
      1. De cookies som du tidligere har accepteret, kan altid slettes. Benytter du en computer med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. På telefoner og tablets kan du nemt finde vejledninger online til det specifikke formål at slette cookies.
  3. Spørgsmål og klagevejledning
    1. I tilfælde af spørgsmål
      1. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 31 23 23 66 eller hej@makershirt.dk
  4. Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies og persondatapolitik
    1. Hvis du som bruger mener at hjemmesiden https://www.makershirt.dk ikke overholder god cookieetik, er du berettiget til at indgive en klage.
    2. Du skal sende din klage til selskabet på hej@makershirt.dk. Klagen skal indeholde:
      • Dit navn
      • Din adresse
      • Din e-mail
      • Dit telefonnummer
      • Hjemmesidens www adresse
      • Detaljeret beskrevet klage
      Makershirt ApS vil herefter behandle din klage inden for rimelig tid.

Sidens persondatapolitik

  1. Generelt
    1. Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvorledes Makershirt ApS ("Makershirt ApS", "os", "vores", "vi") indsamler og behandler oplysninger om dig.
    2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Makershirt ApS hjemmeside, https://www.makershirt.dk ("Hjemmesiden").
    3. Makershirt ApS er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Makershirt ApS skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.
  2. Makershirt ApS Indsamling af dine personoplysninger
    1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
      1. Når du besøger Hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på Hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.
      2. Når du køber et produkt på Hjemmesiden, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
      3. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, afgiver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi må indsamle oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om, hvad du har købt og eventuelt returneret.
      4. Vi bruger de oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbrevet til at administrere tilmeldingen, til at tilbyde dig særlige fordele og til direkte markedsføring, herunder for at kunne informere dig om vores produkter og nye varer/ydelser og til at give dig andre nyheder og informationer, som du har givet dit særskilte samtykke til, at vi må sende til dig.
      5. Når du udfylder vores kontaktbokse, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., udfyldte kommentarer og øvrige oplysninger du har har udfyldt.
    2. Hvad er grundlaget for indsamlingen?
      1. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen af denne samt tilbyde dig relevante tilbud.
      2. Vi bruger kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, hvis vi har modtaget dit særskilte samtykke hertil.
      3. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendig for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.
      4. Vi indsamler kun de i pkt. 2.1.3 nævnte oplysninger, hvis du afgiver dit udtrykkelige samtykke hertil.
      5. Indsamlingen af oplysninger, som er nævnt i pkt. 2.1.5, er nødvendig for, at vi kan tage kontakt og i den forbindelse har et minimum af oplysninger.
  3. Brug af databehandlere
    1. Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af Hjemmesiden fx bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af Hjemmesiden samt til din bedømmelse af vores produkter/ydelser. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
    2. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her.
  4. Dine rettigheder
    1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
    2. Indsigtsretten
      1. Du er til enhver tid berettiget til skriftlig at anmode os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
      2. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.
    3. Retten til berigtigelse
      1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
      2. Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores kundeklub, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerprofil.
    4. Retten til sletning
      1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke til din tilmelding til vores kundeklub. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
    5. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
    6. Retten til dataportabilitet
      1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med:
        • at du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.1.2, eller
        • at du afgiver dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.2, eller
        • at du afgiver dit samtykke til tilmelding til vores nyhedsbrev, jf. pkt. 2.1.3
    7. Retten til indsigelse
      1. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på Hjemmesiden og opbygningen heraf, jf. pkt. 2.1.1
      2. Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.1
      3. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
    8. Retten til at tilbagekalde samtykke
      1. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.1.1 og dit samtykke til tilmelding til vores nyhedsbrev, jf. pkt. 2.1.3. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på, at vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.
      2. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på hej@makershirt.dk.
    9. Retten til at klage
      1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
  5. Sletning af persondata
    1. Såfremt du ikke gør brug af vores Hjemmeside i en periode på 1 år, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registreret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen (5 år fra udgangen af regnskabsåret) og forbrugerlovgivningen (den 2 årige reklamationsret), kan gemme visse personoplysninger i en længere periode.
    2. Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med, at du har givet dit samtykke til, at vi må sende dig markedsføring pr. e-mail, SMS og post, vil vi slette, hvis du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi er berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2.
    3. Oplysninger som vi har indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev, vil vi slette, såfremt du retter henvendelse her om. I samtlige nyhedsbreve vil du have mulighed for at respondere og derved at fravælge din tilmelding. Ved framelding, sletter vi automatisk de data vi har indsamlet på dig.
  6. Sikkerhed
    1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
  7. Kontaktoplysninger
    1. Makershirt ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
    2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:
      Makershirt ApS
      Esromgade 15
      2200 København N
      Tlf. nr.: 31 23 23 66
      E-mail: hej@makershirt.dk
  8. Ændringer i persondatapolitikken
    1. Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg på Hjemmesiden.
    2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af Hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.
  9. Versioner
    1. Dette er version 1.0 af vores persondatapolitik dateret den 15.12.20

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed. Det betyder at vi altid skaber produkter med omtanke for naturen og de mennesker der skaber produkterne. Vi går op i at merch ikke skal belaste verden unødigt, og søger at finde de bedste løsninger i vores industri.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Ved du allerede, hvad du skal bruge?
Få et uforpligtende tilbud - udfyld formularen herunder.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Beskriv venligst henvendelsen

Du kan også ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og løsninger.

Vi kan fanges på telefonen i følgende tidsrum:

Mandag - fredag 09.00 - 17.00

Det siger vores kunder om os

“Vi er tilbagevendende kunder, da vi altid oplever en fantastisk service, utrolig flotte produkter samt en fair pris. Varerne leveres altid til tiden.”

FOA
- Sophie Fanney Blauner

“Valgte primært Makershirt pga. deres grønne profil - og at produkterne så også er af virkelig god kvalitet er jo et perfekt match! Alle dem jeg var i kontakt med undervejs var venlige, rare og serviceminded.”

Tre Kast Mere
- René Poulsen

“Tusind tak for det meget flotte tøj og tasker der kom i dag. Det ser mega godt ud og en virkelig flot kvalitet. Klistermærkerne er også helt super. Vi skal afsted til Race for Oceans ved Vesterhavet på søndag i vores nye tøj, og mange tak for hurtig ekspedition.”

Greentel
- Ida Marie Tarp

“Makershirt er et mega fedt trykkeri og de efterskoletrøjer jeg fik lavet er virkelig lækre!”

BAUNEHØJ EFTERSKOLE
- Karla von der Lieth, Efterskole-elev

“Det har tidligere været en træls tjans for den lærer, der skulle stå for årstrøjer. I år var det en anderledes positiv oplevelse, hvor det hele blev ordnet hos os på en aften. Dialogen med Makershirt er nem, og vi har følt, at vi er blevet ført godt igennem processen.”

Kastanievej Efterskole
Karen Toftlund Krog

“Meget hurtig levering og rigtigt godt samarbejde om at finde frem til de rette T-shirts i den bedste kvalitet. Mange tak”

Amager Fælleds Venner
Anni B. Nielsen

“Makershirt har adskillige gange været OMBOLDs redning, når Hjemløselandsholdets spillertøj skulle trykkes i sidste øjeblik i pressede situationer. Uanset hvor besværlige ønsker vi har, står Makershirt altid klar med venlige råd og holdbare løsninger – som altid er af høj kvalitet.”

Ombold
Tea Sylvest

“Seje mennesker hele vejen rundt!”

Hey Darling
René Løkkegaard Jepsen

“Er super glad for både service og resultat. Makershirt har været meget hjælpsomme, så vi kunne finde den helt rigtige farve, som matcher vores brand. Kvaliteten af tryk og materialer er kanon. Kan varmt anbefales :)”

Borigo.dk
Søren Torp Petersen

“Vi har nu brugt Makershirt i lidt over 2 måneder. Jeg har intet andet end godt at sige om den behandling og produkter vi har modtaget. Selv når vi har ændringer i sidste sekund. 5/5!”

SHAPE A/S
Martin Gry Pedersen

“Kvaliteten på tøjet, vi har modtaget fra Makershirt, har altid været på det højeste niveau. Deres professionalisme er enestående, og de har altid været en fornøjelse at samarbejde med. Vi vil uden tvivl benytte os af deres service igen i fremtiden.”

Soundboks
Christopher Manion, Community Coordinator

“Vi - og alle, der så t-shirtene - var ovenud tilfredse med jeres store og effektive arbejde. Især i betragtning af den begrænsede tid og ordren i sidste øjeblik, så var det en sand fornøjelse at arbejde med jer!”

International Sports and Culture Association
Dominik Sandler, Project Coordinator

Vi leverer til hele landet

FN's 17 verdensmål

Hos Makershirt har vi stort fokus på Verdensmålene og vil gerne være med til at sikre den bæredygtige udvikling i verden.
Vi arbejder primært med Verdensmål nummer 12: Ansvarligt forbrug og produktion.

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed

Det betyder at vi altid skaber produkter med omtanke for naturen og de mennesker der skaber produkterne. Vi går op i at merch ikke skal belaste verden unødigt, og søger at finde de bedste løsninger i vores industri.

Kvalitet

Vi sælger dig ikke noget, vi ikke selv ville gå med. Vi går højt op i kvalitet af både tryk og tekstil

Klima

Vi ønsker at være en del af løsningen på tekstilindustriens store problemer

Kommunikation

Vi tror på transparens og god kommunikation hele vejen igennem købsprocessen

Kreativitet

Vi gør tingene anderledes. Vi er det unge friske pust i en gammel støvet branche