Pris på tekstiler med tryk

Der er ikke noget hurtigt svar på, hvad et tekstil med tryk koster, da der er mange variabler der spiller ind. Derfor er det svært at give en standard pris på tekstil med tryk. Der er forskel på om der skal trykkes på en bomulds t-shirt, en fodboldtrøje i polyester eller et forklæde der skal kunne tåle industrivask. Derudover spiller der selvfølgelig ind hvor stort et tryk der skal på trøjen og hvor mange farver der skal være med. Sidst men ikke mindst, så er mængden afgørende for prisen.

Skal du kun bruge én enkelt t-shirt så læs mer her.

For at gøre det let og overskueligt for dig at få en prisindikation på tekstil med tryk, har vi her lavet en række priseksempler med udgangspunkt i nogle af vores tidligere og eksemplariske produktioner af t-shirts, sweatshirts, muleposer og påsætning på medbragte tekstiler

Hvis du giver os den information vi har brug for, så laver vi meget gerne en opsætning og et uforpligtende tilbud helt specielt til dig. Læs her hvilken indformation vi har brug for.

 

1 tryk – 1 farve

2 tryk – 1 farve + 2 farver

1 tryk – 2 farver

2 tryk – 1 farve + 3 farver

2 tryk – 1 farve

2 tryk – Digitalt + 1 farve

2 tryk – 1 farve

1 stort tryk – 1 farve

2 tryk – 1 farve

1 tryk – 1 farve

2 tryk – 1 farve

TAG KONTAKT OG HØR NÆRMERE

Lars og resten at Makershirt teamet er klar til at hjælpe og har du brug for et hurtigt svar, så tøv ikke med at ringe og få en snak om hvilke muligheder der er og om vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.