Pris på tekstiler med tryk

Læs mere om priser

Der er ikke noget hurtigt svar på, hvad et tekstil med tryk koster, da der er mange variabler der spiller ind. Derfor er det svært at give en standard pris på tekstil med tryk. Der er forskel på om der skal trykkes på en bomulds t-shirt, en fodboldtrøje i polyester eller et forklæde der skal kunne tåle industrivask. Derudover spiller der selvfølgelig ind hvor stort et tryk der skal på trøjen og hvor mange farver der skal være med. Sidst men ikke mindst, så er mængden afgørende for prisen.

Skal du kun bruge én enkelt t-shirt så læs mer her.
For at gøre det let og overskueligt for dig at få en prisindikation på tekstil med tryk, har vi her lavet en række priseksempler med udgangspunkt i nogle af vores tidligere og eksemplariske produktioner af t-shirts, sweatshirts, muleposer og påsætning på medbragte tekstiler.

Kontakt

Udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Følger du vores bestillingsguide til højre, så har vi alle de informationer vi skal bruge for at lave et tilbud til dig. For at sende os en fil skal du enten linke til den (fx. dropbox), eller sende den til os i en mail.