Pris på tekstiler med tryk

Der er ikke noget hurtigt svar på, hvad et tekstil med tryk koster, da der er mange variabler der spiller ind. Derfor er det svært at give en standard pris på tekstil med tryk. Der er forskel på om der skal trykkes på en bomulds t-shirt, en fodboldtrøje i polyester eller et forklæde der skal kunne tåle industrivask. Derudover spiller der selvfølgelig ind hvor stort et tryk der skal på trøjen og hvor mange farver der skal være med. Sidst men ikke mindst, så er mængden afgørende for prisen.

Skal du kun bruge én enkelt t-shirt så læs mer her.

For at gøre det let og overskueligt for dig at få en prisindikation på tekstil med tryk, har vi her lavet en række priseksempler med udgangspunkt i nogle af vores tidligere og eksemplariske produktioner af t-shirts, sweatshirts, muleposer og påsætning på medbragte tekstiler

Hvis du giver os den information vi har brug for, så laver vi meget gerne en opsætning og et uforpligtende tilbud helt specielt til dig. Læs her hvilken indformation vi har brug for.

 

1 tryk – 1 farve

2 tryk – 1 farve + 2 farver

1 tryk – 2 farver

2 tryk – 1 farve + 3 farver

2 tryk – 1 farve

2 tryk – Digitalt + 1 farve

2 tryk – 1 farve

1 stort tryk – 1 farve

2 tryk – 1 farve

1 tryk – 1 farve

2 tryk – 1 farve

Kontakt

Jo flere informationer du skriver, jo hurtigere kan vi sende dig et tilbud og en opsætning. Læs mere om hvilken information vi har brug for her

Udfyld formularen til højre og vi vender tilbage hurtigst muligt. Eller endnu bedre; send en mail til Lars på hej@makershirt.dk For at sende os en fil skal du enten linke til den i kontaktformularen (f.eks. dropbox, eller googledrive), eller sende den til os i en mail.

Den første times grafiske arbejde er gratis. Også selvom du ikke køber noget. Her kan vi hjælpe dig med at sætte filer op og tilpasse dit logo eller design. Vi starter aldrig på en opgave, før du har godkendt både opsætning og tilbud.

Har du brug for vejledning ift. valg af tekstiler, så sender vi dig gerne en pakke med forskellige styles, du kan prøve og mærke, så du er sikker på at få noget, du bliver glad for.