3123 2366 hej@makershirt.dk

PRISER

Vi laver tilbud på din ordre ud fra det pågældende tekstil, tryk, opstartstillæg og levering. Nedenfor kan du se, hvordan du nogenlunde kan beregne den samlede pris på din ordre. Der er flere faktorer, der kan påvirke prisen, men vi har angivet de vigtiste her. Vi sidder klar til at hjælpe over telefonen på 3123 2366 alle hverdage mellem 09:00 -16:00.

 

1. PRISEN PÅ selve tekstilet / produktET

Skal du have t-shirts, sweatshirts eller noget helt tredje? Vil du have økologi eller basis? Vi trykker på forskellige produkter, så start med at finde priserne for dit produkt ved at vælge det fra menuen i toppen af siden.

2. PRISEN PÅ trykKET

Er dit motiv et firmalogo med én sprød farve, eller derimod en smuk genfortolkning af Mona Lisa? Motivets farver, størrelse og tryktype påvirker prisen, så find din foretrukne i vores oversigt over tryk.

3. PRISEN PÅ OPSTART / GRAFISK HJÆLP

Vi tillægger alle ordrer en fast betaling på 500 DKK, som dækker vores opstartsomkostninger og tjek af dine trykfiler. Derudover kan vi, mod et mindre tillæg, hjælpe dig med tilretning af dine trykfiler til det nødvendige vektor-format (som .eps eller .ai).

Fast tillæg for opstart
500 DKK pr. opsætning/design

Tilvalg af grafisk hjælp (rettelse af trykfiler)
850 DKK pr. påbegyndt time

Minimumsoplag
Vi trykker ikke ordrer under 10 stk.

4. PRISEN PÅ FRAGT / LEVERING

Vi leverer dine trykte produkter inden for 7 hverdage, men vi kan også levere ekspres, hvis det skal gå ekstra hurtigt. Vi sender din ordre med GLS til privat- og erhvervsadresser. Prisen på leveringen afhænger af ordrens størrelse, og hvor hurtigt det skal gå.

MELLEM pakke (ca. 10-25 t-shirts)
75 DKK pr. pakke

STOR pakke (ca. 25-100 t-shirts)
100 DKK pr. pakke

EKSPRES tillæg (hurtigere end 10 hverdage)
8% af ordren, minimum 1.200 DKK

KLAR TIL AT BESTILLE?

Hvis du er kar til at sende os din bestilling, så tjek vores bestillingsguide, som sikrer, at vi modtager alle nødvendige oplysninger om din ordre. Derudover sidder vi klar til at hjælpe, så tøv ikke med at ringe og få en snak om dine muligheder, og om vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.