3123 2366 hej@makershirt.dk

PAKKELØSNINGER

Vi laver meget mere end blot tryk på tekstiler. Vi producerer også stickers, bannere og roll ups, laver DIY workshops og kan hjælpe med at oprette og administrere din personlige tekstilwebshop. Du kan læse mere om vores udbud og forskellige løsninger nedenfor.

PRODUKTPAKKER

Skal du afholde eller deltage i et større event, hvor du har brug for at gøre opmærksom på dig selv, dit parti, din virksomhed, organisation eller forening? Så har vi gjort det nemt for dig og samlet en række produkter, som kan give dig ekstra synlighed. Du finder de forskellige pakkeløsninger nedenfor.

FOLKEMØDET 2019

DHL STAFET

VALG 2019

EFTERSKOLER OG HØJSKOLER

DIY WORKSHOPS

Vi har gennem mange år afholdt DIY t-shirt workshops rundt om i landet til diverse arrangementer, konferencer og festivaler med stor succes. Vi har tre forskellige koncepter, som kan tilpasses lige netop dit event. Du kan også altid leje en varmepresse, hvis du selv har materialer og mod på at prøve kræfter med tekstiltryk på egen hånd. Du kan læse mere om vores koncepter og se prisestimater her.

POP UP WORKSHOPPEN

DET STORE EVENT

FIRMA

ARRANGEMENTET

MASKINLEJE

tekstilwebshop

Vi har gjort det nemt for dig, der gerne vil sælge tekstiler med tryk på nettet, men samtidig ikke ønsker at bidrage unødigt til den massive overproduktion af tekstiler. Med vores Tekstilwebshop får du din helt egen webshop, uden at skulle bøvle med alt det praktiske. Vi står for dete hele: Oprettelse, administration, produktion, salg og levering direkte til kunden. Vi trykker først ordren, når den er bestilt, hvilket betyder, at vi undgår overproduktion. Samtidig risikerer du ikke at ligge inde med et lager af t-shirts, du ikke kan få solgt.

INGEN OVERPRODUKTION

Vi trykker først ordren, når den er bestilt, hvilket betyder, at vi undgår overproduktion. Samtidig risikerer du ikke at ligge inde med et lager af t-shirts, du ikke kan få solgt.

 

 

OMTANKE OG ANSVARLIGHED

Dine produkter bliver udelukkende trykt på GOTS certificerede bomuldstekstiler fra Neutral. Tekstilerne er yderligere certificeret med Fairtrade, EU Ecolabel, SA8000 og OEKO-TEX standard 100, hvilket betyder, at der ikke kun er tænkt på miljø og kemi, men også på de mennesker som har produceret dem.

 

OPSÆTNING OG ADMINISTRATION

Vi står for alt det praktiske; lige fra opsætning og administration af webshoppen til grafisk tilpasning og tekniske justeringer.

PRODUKTION OG LEVERING

Du skal ikke tænke på hverken at bestille tekstiler eller tryk, vi sørger for at skaffe alt hjem. Vi trykker ordren og leverer den direkte til kunden.

KLAR TIL AT BESTILLE?

Hvis du er kar til at sende os din bestilling, så tjek vores bestillingsguide, som sikrer, at vi modtager alle nødvendige oplysninger om din ordre. Derudover sidder vi klar til at hjælpe, så tøv ikke med at ringe og få en snak om dine muligheder, og om vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.