3123 2366 hej@makershirt.dk

BLIV HJEMME OG DESIGN SELV

Bliv hjemme og lav tryk på tekstil – Vi introducerer Markershirts #BlivHjemmeTrykkerKit

 

DESIGN DIN EGEN T-SHIRT

Når foråret banker på, ser vi frem til de lune sommerdage, hvor vores ’Design din egen t-shirt’ workshops er at finde på rigtig mange af sommerens festivaler og gadefester.
Det bliver lidt anderledes i år nu, hvor Corona’en har et godt tag i Danmark, og vi må nok se i øjnene, at mødet med alle jer kreative entusiastiske workshopgængere har lange udsigter.

Derfor har vi pakket et #BlivHjemmeTrykkerKit, som giver anledning til en kreativ workshop med familie og samboere i hjemmet, på altanen eller i haven.

Du kan både trykke på t-shirt og muleposer eller trykke på dine egne tekstiler.

DET PRAKTISKE 

Du kan både trykke på t-shirt og muleposer eller trykke på dine egne tekstiler. Det er super nemt, og de eneste du har brug for er:

 

  • Kreative børn og voksne
  • Saks
  • Strygejern
  • Bagepapir

LAD OS DELE OPLEVELSEN SAMMEN

Vi håber I har lyst til at dele jeres opfindsomme, smukke, sjove og finurlige designs med os og andre deltagre i vores facebookevent.
Vi holder aktiviteten igang med løbende inspiration til design og håndværket.

Om du anvender vores BlivHjemeTrykkerKit til at nyde en stille stund med dine børn, til brug i undervisningen af Håndværk & Design-fag eller som afstressning til et travlt hjemmekontor er op til dig. Vi hører gerne nye bud på hvordan dette initiativ kan bruges hjemme hos dig.

KAN VI HJÆLPE MED NOGET ANDET?

Du er altid velkommen til at skrive os en mail eller ringe hvis der er noget andet vi kan hjælp med i denne særlige tid. 

Klaus kan løse næsten alt!

Bestil et #BlivHjemmeTrykkerKit ved at trykke på knappen her uder og udfylde formularen, så sender vi det til dig hurtigts muligt:

Del dine flotte designes og oplevelser med os på facebookbegivenheden. Du finder begivenheden ved at trykke på knappen her under

Følg med på vores Instragram og se hvad vi ellers laver i disse tider. Du finder vores konto ved at trykk på knappen her