3123 2366 hej@makershirt.dk

TØJPAKKER OG ÅRSTRØJER

TIL EFTERSKOLER OG HØJSKOLER

“Det har tidligere været en træls tjans for den lærer der skulle stå for årstrøjer. I år var det en anderledes positiv oplevelse, hvor det hele blev ordnet hos os på en aften. Dialogen med Makershrit er nem og vi har følt at vi er blevet ført godt igennem processen” Karen Toftlund Krog – forstander på Kastanievej Efterskole

ÅRSTRØJER PÅ DEN LETTE MÅDE

De efterskoler som vi samarbejder med har tidligere oplevet at det var en lidt træls proces at skulle koordinere, sende filer og sørge for at alle får det rigtige, når årets trøje skal laves og bestilles.

Vores model er at, vi kommer ud på skolen en aften i en hverdag. Vi har en bunke trøjer med som eleverne kan prøve. Vi har også vores grafiker med, som ud fra elevernes forarbejde, sidder på aftenen og sikrer at alle navne og detaljer er med.
Når vi tager fra skolen, har alle elever betalt, de har valgt størrelse og farve og der er styr på designet og om der evt. skal navn på trøjen.
Det er altså ikke noget med at sende filer frem og tilbage – det hele sidder i skabet og er som det skal være efter dette besøg.

Ud over at det er let at det hele er ordnet på en aften, så synes eleverne at det er fedt at de kan se og mærke trøjerne og føle at de er med i designprocessen med vores grafiker.

ØKOLOGISKE OG ANSVARLIGE

Vi vil gerne være verdens grønneste og mest ansvarlige trykkeri. Derfor har vi blandt andet indgået et samarbejde med Neutral®, som producerer tekstiler med omtanke for mennesker og miljø. Neutral® har en række certificeringer, og er blandt andet OEKO-TEX certificeret, hvilket er en garanti for, at tøjet er fri for skadelig kemi. Samtidig er bomulden økologisk dyrket uden miljøbelastende pesticider og der er sikret anstændige arbejdsforhold både for medarbejderne i marken og på fabrikken.

TØJPAKKER

Når eleverne starter efter sommerferien kan vi levere tøjpakker der passer lige til jeres efterskole og det behov i har. 

Er der behov for t-shirts med elevernes navne og jeres logo, skal alle have en trøje, et net til skoletingene, et forklæde til køkkentjansen eller måske en løbetrøje.  

Vi skrædersyr en pakkeløsning lige til jer. 

PRISEKSEMPLER

ALT DET ANDET I SKAL BRUGE

Ud over tøj til eleverne, laver vi også PVC-fri banner, Roll-Ups og klistermærker med jeres logo, til foreksempel efterskolernes dag eller et andet arrangement.

KLAR TIL AT BESTILLE?

Hvis du er kar til at sende os din bestilling, så tjek vores bestillingsguide, som sikrer, at vi modtager alle nødvendige oplysninger om din ordre. Derudover sidder vi klar til at hjælpe, så tøv ikke med at ringe og få en snak om dine muligheder, og om vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.