Workshops

I Makershirt har vi to typer af workshops, som kan noget helt forskelligt

T-shirt workshop - 100 % analog

I Makershirt tilbyder vi en 100 % analog t-shirt workshop, der foregår med sakse og dampende trykpresser.

Hvad er en t-shirt workshop?

En t-shirt workshop er et koncept, vi i Makershirt har fundet på. Konceptet går ud på, at man designer sit eget t-shirt tryk ud af t-shirt folie og trykker det på en t-shirt. Man laver dermed en selv-designet, selv-produceret unik t-shirt, som man kan tage med hjem. Man kan selvfølgelig også vælge at trykke på andre stykker tøj, fx hagesmække, muleposer, forklæder eller noget fjerde.

Vi fik ideen allerede tilbage i 2010, men det var først under lærerlockouten i 2013, at det begyndte at tage fart. I vores daværende kontorfaciliteter var to børn hevet med på arbejde og de kedede sig helt enormt. Vi inviterede dem ind i t-shirt værkstedet til at lave hver deres t-shirt, hvilket de syntes var det bedste, der var sket længe. Herefter tog det fart, først som børnefødselsdagsevent og senere som event for mere eller mindre kreative voksne både til private arrangementer, men også i forbindelse med firmafester, teambuilding, rystesammenture og meget, meget mere.

Hvordan foregår det?

Vores almindelige løsning lyder sådan, at vi kommer ud i 3-5 timer med maskiner og alle materialer for 30-40 personer. Vores erfaring er, at 3 timer er minimum for at slippe kreativiteten løs, og at man altid kan bruge mere tid. Det hele kommer lidt an på, hvor mange mennesker der skal være med og hvor meget tid I har. Der skal være plads til, at deltagerne kan sidde og klippe, men ud over det, skal vi bare bruge strøm til maskinerne - de trækker hver især cirka lige så meget som en elkedel.

Hvad koster det?

Prisen for en t-shirt workshop med op til 30-40 deltagere, hvor vi kommer i 3-5 timer koster 3.500 kr. - og dertil kommer, at deltagerne betaler for de tekstiler (t-shirts, forklæder, hagesmække eller noget helt fjerde) de vil trykke på.

Ring til os på 31 23 23 66 eller hop over på vores kontaktside og skriv til os, så finder vi en løsning, der passer til dit arrangement.

Vi er et tekstiltrykkeri med holdning og personlighed. Det betyder at vi altid skaber produkter med omtanke for naturen og de mennesker der skaber produkterne. Vi går op i at merch ikke skal belaste verden unødigt, og søger at finde de bedste løsninger i vores industri.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Ved du allerede, hvad du skal bruge?
Få et uforpligtende tilbud - udfyld formularen herunder.

Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Beskriv venligst henvendelsen

Du kan også ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores produkter og løsninger.

Vi kan fanges på telefonen i følgende tidsrum:

Mandag - fredag 09.00 - 17.00