3123 2366 hej@makershirt.dk

SAMARBEJDSPARTNERE

Samarbejdsaftaler er vigtige for os. Vi tror på, at det er i fællesskab vi virkelig kan ændre på tingene og skabe bedre produkter som kan gøre en forskel. Herunder kan du læse om de samarbejder vi har. 

NEUTRAL

 

Vi vil gerne skabe gennemsigtighed for tekstilindustriens påvirkning af miljøet og de mennesker der bor i produktionsområderne. Vi har derfor indgået et samarbejde med det danske mærke Neutral®, som indtænker ansvarlighed omkring deres produkter igennem hele deres supply chain. Det indebærer eksempelvis, at bomulden er økologisk dyrket uden miljøbelastende pesticider. Neutral® er blandt andet certificeret med OEKO-TEX 100, der er en garanti for, at tøjet er fri for skadelig kemi. Derudover modtager bønderne en fair pris for bomulden, fabriksarbejderne arbejder under ordentlige arbejdsforhold samt at energien til produktionen kommer fra vindkraft. 

 

Neutral logo

NORDISK MINISTERRÅD

Makershirt som en del af tekstilrevolutionen samarbejder med Nordisk Ministerråd om at sætte problemerne med tekstilindustrien på dagsordenen. 

Debat om verdensmål nr. 12, ansvarligt forbrug og produktion. på folkemødet på bornholm i juni 2019.

Et ønske om at finde bedre løsninger

KLS-PurePrint

Et fælles mål om at kunne producere mere ansvarligt

De gør det bedst når det gælder tryk på papir og embalage, derfor bruger vi dem hvis du bestiller noget hos os som de er bedre til

Vi går sammen op i verdensmålene og vil gerne gøre vores for at verdensmålene får mere opmærksomhed. Derfor levere vi t-shirts til deres webshop hvor du også kan købe verdensmåls tærninger, plakater mm.