SAMMEN OM EN BEDRE VERDEN

FN’s Verdensmål består af 17 mål, som skal sikre en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og klode. De blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere, og fungerer som pejlemærker for FN’s 193 medlemslande således vi i fællesskab kan afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere ulighed, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. Samtidig skal de fokusere på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner, og styrke internationale partnerskaber.

 

 

VERDENSMÅL NUMMER 12

Hos Makershirt har vi stort fokus på Verdensmålene og vil gerne være med til at sikre den bæredygtige udvikling i verden. Vi arbejder primært med Verdensmål nummer 12: Ansvarligt forbrug og produktion. Det udmønter sig blandt andet i et samarbejde med Neutral, som producerer tekstiler med en række certificeringer, heriblandt GOTS, Fairtrade og SA8000. Vi tager stilling til de tekstiler vi sælger, og leder hele tiden efter bedre alternativer. Her er det vigtigt for os, at tekstilerne er i god kvalitet, så de kan bruges mange gange, og at de er produceret med omtanke for mennesker og miljø. Samtidig gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder til at træffe beslutninger, som kan sikre et produkt, de bliver glade for, og som de har lyst til at bruge igen og igen. Vi har en vision om udelukkende at sælge økologiske og ansvarlige tekstiler ved udgangen af 2019.


Kontakt

Udfyld formularen til højre og vi vender tilbage hurtigst muligt. Eller endnu bedre; send en mail til Lars på hej@makershirt.dk. For at sende os en fil skal du enten linke til den i kontaktformularen (f.eks. dropbox, eller googledrive), eller sende den til os i en mail.

Jo flere informationer du får med, jo hurtigere kan vi sende dig et tilbud og en opsætning.

Den første times grafiske arbejde, med at sætte filer op og tilpasse dit logo eller design, er gratis. Også selvom du ikke køber noget.

Vi starter aldrig på en opgave før du har godkendt både opsætning og tilbud.

Har du brug for vejledning af tekstiler, så sender vi dig også gerne en pakke med tekstiler du kan prøve og mærke, sådan at du ikke køber noget du ikke bliver glad for.